Tjek dit ESTA status her

Kontroller din ESTA-ansøgning vha. nedenstående formular for at finde ud af, om din tilladelse stadig er gyldig, udløbet eller om du er blevet nægtet adgang til USA. Når du har fået den tildelt, er en ESTA-rejsetilladelse gyldig i to år, eller til den dag dit pas udløber, hvad end der sker først. Hvis du har et nyt pas, er du nødt til at ansøge om et nyt ESTA. Der kan ansøges online og rejseautorisationer godkendes normal indenfor få minutter.

Rejsende tilrådes at ansøge senest 72 timer før deres afgang til USA. Hvis du lige har ansøgt om ESTA, og din forespørgsel viser “Ingen ansøgning fundet”, bedes du vente i op til 4 timer, mens ansøgningen behandles. Hvis din forespørgsel derefter stadig vises som “Ingen ansøgning fundet”, bedes du dobbelttjekke de oplysninger, som du har skrevet på formularen, og prøve igen.

Borgere fra medlemslande i VWP (Visa Waiver Program - visumfritagelsesprogram) er forpligtet til at få et elektronisk rejsetilladelsessystem for at kunne rejse til eller igennem USA.
Ny ESTA ansøgning