Om EVUS Services Ltd.

Vi er et firma, der assisterer ved ansøgninger om visa og udfører den videre bearbejdelse. Vi er stolte over at give ansøgerne en bedre service og oplevelse end hvad de får hos ambassaderne. Vi stræber efter at levere den højeste grad af kundetilfredshed, og vi er blevet en pålidelig tredjeparts-tjenesteudbyder. Vi udfører assistance ved udarbejdelse af selvangivelse, juridiske tjenesteydelser, B2B/erhvervs-/virksomhedstjenesteydelser, immigrationsadvokater eller immigrationskonsulenter, hvor fokus er på konsultation og ikke blot hjælp til at anskaffe bestemte rejsedokumenter.

Vi gør ansøgningsprocessen hurtig, nem og sikker. Vi arbejder under fuld overholdelse af de internationale regler i standard-betalingskortsbranchen – Data Security Standard (PCI-DSS – datasikkerhedsstandard), vedtaget af de førende kreditkortselskaber for at beskytte kundernes personlige oplysninger.

EVUS Services Ltd. har udviklet sig til en verdens førende online-visumserviceudbydere og forstår forvirringen, frustrationen og tidsforbruget, som er forbundet med visumansøgningsprocessen, og vi leverer en hurtig, venlig og ekspertbaseret visumrådgivning og assistance.

Firma oplysninger:

EVUS Services Ltd
Company number: 14046864
Kemp House, 160 City Road, London,
United Kingdom, EC1V 2NX
Phone. +45 55202491

Borgere fra medlemslande i VWP (Visa Waiver Program - visumfritagelsesprogram) er forpligtet til at få et elektronisk rejsetilladelsessystem for at kunne rejse til eller igennem USA.
Ny ESTA ansøgning