Gå tilbage

Skriv ansøger Information

Indsæt personlige oplysninger i ansøgningsskemaet.

Kig din ansøgning igennem

Sørg for alle informationer korrekte.

Betal Og Afslut

Betal med VISA eller Mastercard m.m.

Information Om Ansøger

Udfyld ESTA Visa formularen forneden og sørg for informationer er korrekte.

Er du medlem af CBP Global Entry

Udfyld forneden hvis JA ( KUN FOR MEDLEMMER AF CBP ).

Er du kendt under andet Navn/Alias

Udfyld kun forneden hvis JA

Andet statsborgerskab/Anden nationalitet

Udfyld forneden hvis JA

Forældre - Biologiske, Adoptiv-, Stedforældre Eller Værger

Angiv dine forældres navne forneden.

Kontaktoplysninger

Angiv din kontaktinformation nedenfor.

Kontaktoplysninger Ved Nødstilfælde I Eller Uden For USA

Angiv din kontaktinformation nedenfor.

Sociale Medier (Valgfri)

Angiv oplysninger, der er knyttet til din online tilstedeværelse.

Rejseinformation

Hvis NEJ skal alle felter udfyldes

Arbejdsoplysninger

Hvis JA skal alle felter udfyldes

Oplysninger Om Den Rejsende

Har du et fysisk eller psykisk handicap, eller er du afhængig af eller bruger stoffer, eller har du i øjeblikket nogle af de følgende sygdomme (smitsomme sygdomme er specificeret i henhold til section 361(b) of the Public Health Service Act):
  • Kolera
  • Difteritis
  • Tuberkolose, smitsom
  • Pest
  • Kopper
  • Gul feber
  • Viral hæmoragisk feber, herunder ebola, lassa, marburg, Krim-Congo
  • Alvorlige akutte luftvejssygdomme, der kan overføres til andre personer og sandsynligvis medføre dødsfald
Frafald Af Rettigheder

Jeg har læst og forstår, at jeg hermed giver afkald på min ret til revurdering eller anke af en CBP (U.S. Customs and Border Protection)-embedsmands beslutning om indrejse i hele tidsperioden for min rejsetilladelse opnået via ESTA, eller til at bestride udvisningen som følge af en ansøgning om indrejse under Visa Waiver Program på nær, hvis det gælder en ansøgning om asyl.

Udover ovenstående afkald som en betingelse for hver indrejse i USA under Visa Waiver Program accepterer jeg, at indsendelse af biometriske identifikatorer (inklusive fingeraftryk og fotografier) under processen ved ankomst til USA genbekræfter min fraskrivelse af al ret til revurdering eller anke af en CBP (U.S. Customs and Border Protection) -embedsmands beslutning om indrejse og bestridelse af udvisningen som følge af en ansøgning om indrejse under Visa Waiver Program på nær, hvis det gælder en ansøgning om asyl.

Vilkår Og Betingelser

Kreditkort Betaling

Prisen på din ansøgning og behandling af visum er 89 USD. Efterfølgende vil du modtage E-mail med ordre og ansøgnings ID samt yderligere informationer.

ESTA Visum Ansøgning: 89 $

ESTA Ansøgning – USA

ESTA Visa ansøgning til USA, også kaldet De Forenede Stater i Amerika. ESTA er det obligatoriske rejsetilladelsesystem til rejsende, som skal ind over Amerika’s grænser enten via fly eller sørejse i under 90 dage med henblik på turisme, gennemrejse eller forretninger.

Betaling

Betaling foregår via Mastercard eller Visa betalingskort. Prisen for en individuel ESTA Visa ansøgning er 89 USD – husk dog at lave en ansøgning for hvert familiemedlem eller medlem af rejsegruppen.

ESTA ansøgning med hurtig behandling

Vi stræber os efter at behandle din ansøgning så hurtigt som muligt og har derfor indført øjeblikkelig betalingsnotifikation, hvorved din ansøgning behandles med det samme af visa og rejse-eksperter hvorefter din ESTA-tilladelse leveres direkte til din e-mail.

Sikker SSL-Transaktion og opbevaring af filer

Vi overholder de samlede internationale regler indenfor standard-betalingskortbranchen – datasikkerhedsstandarden, der blev vedtaget af de førende kreditkortselskaber for at beskytte dine personlige oplysninger samt alle filer ligeledes.

Kundesupport

Vi har et venligt kundesupport-team, der som sagt står til rådighed døgnet rundt for at svare på alle typer spørgsmål i forbindelse med ansøgningen. Hvis du er usikker i forhold til din visumsituation eller din berettigelse, så kan du se vejledningsguiden, der er beregnet hertil.

Borgere fra medlemslande i VWP (Visa Waiver Program - visumfritagelsesprogram) er forpligtet til at få et elektronisk rejsetilladelsessystem for at kunne rejse til eller igennem USA.
Ny ESTA ansøgning